Dress4Christ

  • GRATIS VERZENDING (NL) | LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN (NL)
  • ACHTERAF BETALEN VIA BILLINK (NL)
  • FAIR WEAR KLEDING (EERLIJKE ARBEID)
  • |
  • |
  • Registreren

Betaalmethoden

Bij Dress4Christ kun je op vele manier veilig betalen.

Het betaalverkeer van Dress4Christ wordt afgewikkeld via Mollie B.V. Mollie B.V. is een erkend bedrijf dat internetbetalingen verzorgt voor meer dan 10.000 bedrijven. Meer informatie vind je op https://www.mollie.com/nl/ 

IDEAL
iDEAL is het meest geaccepteerde betaalmiddel voor online betalingen in Nederland. Hiermee kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen.

Bankoverboeking
Je kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer NL34INGB0006658846, t.n.v.: Dress4Christ.

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Dress4Christ
IBAN: NL34INGB0006658846
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Fast Checkout
Fast Checkout is een snelle en veilige manier van online betalen. Betaal je in een webwinkel via de Fast Checkout-knop in drie stappen. Inloggen met e-mail adres en wachtwoord en betalen. Al jouw aankopen zijn gegarandeerd. Jouw aankopen zijn beschermd tot wel € 200, - per order via de kopersbescherming van Fast checkout van MultiSafepay.

PayPal
Met PayPal kunt u online en mobiel betalen aan personen, online verkopers en webwinkels. Het is veilig, snel en erg handig.

Visa & MasterCard
Betalen met Visa / MasterCard / Maestro is gemakkelijk en veilig betalen met uw creditkaart.

Bancontact / Mister Cash
Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Jouw aankopen zijn in een paar seconden betaald. In de winkelwagen kun je aangeven dat je graag wilt betalen met Bancontact / Mister Cash. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging van jouw bestelling per e-mail. Wij zullen per direct overgaan tot het behandelen en verzendklaar maken van je bestelling.

SOFORT Banking
SOFORT Banking behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Vooral voor klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk, Polen, etc.

Achteraf betalen via Billink
Met achteraf betalen ontvang je eerst het product en betaal je later (binnen 14 dagen) de factuur.

Om gebruik te maken van “achteraf betalen” wordt eerst een snelle kredietcheck door onze betaalpartner Billink gedaan. Zodra je de kredietcheck goed is gekeurd, nemen wij jouw bestelling direct in behandeling en zullen wij deze aan jou verzenden binnen 2-4 dagen (Dat is onze standaard levertijden). Zodra wij je bestelling hebben verzonden ontvang je van Billink een E-Factuur met de betaalspecificaties. De factuur dient aan de hand van deze e-mail binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan Billink te zijn voldaan.  

Indien jouw kredietcheck niet goed is gekeurd, kan je alsnog je bestelling voldoen via een andere betaalmethode. De betaalmethode Billink is gratis! Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met Billink via info@billink.nl of telefonisch via 0900-0400031.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2018 Dress4Christ - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »