Dress4Christ

  • GRATIS VERZENDING (NL) | LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN (NL)
  • ACHTERAF BETALEN VIA BILLINK (NL)
  • FAIR WEAR KLEDING (EERLIJKE ARBEID)
  • |
  • |
  • Registreren

Retourneren & Ruilen

Retourneren
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort binnen 14 dagen, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten. Om een artikel te retourneren kun je dit doorgeven via info@dress4christ.nl of via Mijn account > Mijn tickets. We emaillen je de retour labels en kun je de geleverde artikelen terugzenden via een PostNL servicepunt. We nemen de verzendkosten voor onze rekening, Let op: Dit geldt alleen voor klanten in Nederland. Voor klanten uit het buitenland zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Instructies ruilen:
Om een artikel te ruilen kun je dit doorgeven via info@dress4christ.nl of via Mijn account > Mijn tickets. Je ruiling wordt dan meteen verwerkt en zodra we de artikel hebben ontvangen, sturen we je meteen je nieuwe bestelling. Je betaalt hiervoor geen extra bezorgkosten. Zorg wel ervoor dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten. 

Terugsturen via Kiala
Je kunt je artikelen ook terugsturen via een van de afleverpunten van Kiala. Je ontvangt bij het Kiala Punt een bevestiging dat je het pakket hebt afgeleverd. Log in op dress4christ.nl om de status van je retourzending te bekijken.

Herroepingsrecht 
Indien je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt, kun je het product met alle geleverde toebehoren en – indien mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@dress4christ.nl. Je kunt ook door het invullen van het modelformulier aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Klik hier om het modelformulier voor herroepingsrecht te downloaden.

Na ontvangst van de retourzending wordt het betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort op je bank/girorekening, tenzij je een andere methode met ons afspreekt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2018 Dress4Christ - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »